10.10.2018 г., 14:01 ч.  

Родопска вечер 

  Поезия » Пейзажна
340 0 2

РОДОПСКА ВЕЧЕР

 

(2-6)

 

Край мен сгъстява се полека мрака,

Звездите никнат – сякаш са цветя,

цъфтящи ароматно в пустошта,

красящи на Земята похлупака.

 

След туй изгрява в ангелска премяна

обгърнатата в светъл скреж Луна

и Тя усмихва се като жена,

която е от всекиго желана.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??