РОДОПСКИ ДЕН
(6-6)
Слънцето грее небрежно,
стопля скали и цветя;
даже и тези в прахта
гали с лъчите си нежно.
Слънцето пак без умора
всичко изгаря без жал,
цял е светът опустял –
пусто навред е пред взора.
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados