26.10.2018 г., 1:02 ч.  

Родопски ден 

  Поезия » Пейзажна
397 0 3

РОДОПСКИ ДЕН

 

(6-6)

 

Слънцето грее небрежно,

стопля скали и цветя;

даже и тези в прахта

гали с лъчите си нежно.

 

Слънцето пак без умора

всичко изгаря без жал,

цял е светът опустял –

пусто навред е пред взора.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??