3 jun 2018, 9:58

Рожден ден 

  Poesía
573 6 5

                             на Димо

 

Нямам сили да те поздравя.

Искам точно днес до теб да бъда.

Сгушена във тебе да мълвя

думите си - ласкава присъда.

 

Искам да е наш денят докрай! 

Да съм твоя, тиха и покорна.

Всеки да ни види, да узнай,

че страстта ни сляпа е безспорно.

 

Не признава път и правила.

Обич ли е - значи има всичко.

В твоя сън навярно съм била

влюбена във вятъра тревичка.

 

Ще вилнееш. Ще ме отнесеш.

В мислите ти някъде ще светя.

Щом усетиш яростен копнеж,

аз ще съм ти влязла във сърцето.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??