Защо рожденият ми ден
мъничко ме натъжава?
Дали защото е студен
или с годинка остарявам?
Ден първи е на януари –
това е моят ден рожден,
година срещам със фанфари,
празнувам също имен ден.
Защо не умножа по три
празничното настроение?
Днес приятели добри
ще почерпя с вдъхновение.
Ще вдигнем чаши за това,
че трябва да съм помъдряла.
Пък утре може да тъжа,
че мъничко съм остаряла.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados