Една Вселена
ражда се за Нов Живот!
Една Вселена, наречена Любов!
Една Вселена Безпределна,
сбрала се в сърце човешко!
Звезда в небето
Пътя ни вещае!
Звезда в сърцето
осветява Пътя ни
с Любов!
© Весела Стамболиева Todos los derechos reservados
Благодаря Ви!