28.11.2019 г., 9:05 ч.

Рождество! 

  Поезия » Свободен стих
307 0 2

Една Вселена

ражда се за Нов Живот!

Една Вселена, наречена Любов!

Една Вселена Безпределна,

сбрала се в сърце човешко!

 

Звезда в небето

Пътя ни вещае!

Звезда в сърцето

осветява Пътя ни

с Любов!

© Весела Стамболиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??