7 ene 2021, 22:38

Рождество 

  Poesía
165 1 0

Вечерко Бъдни!

Коледо свята!

Преизбуяват

с Обич сърцата!

 

Че Своя венец

и Свой Младенец,

а сетне Агнец

ни праща Отец!

 

.....................................

 

Здраве!

Обич!

Коледуване!

 

И на Светлината

тържествуване!

 

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??