Вечерко Бъдни!
Коледо свята!
Преизбуяват
с Обич сърцата!
Че Своя венец
и Свой Младенец,
а сетне Агнец
ни праща Отец!
.....................................
Здраве!
Обич!
Коледуване!
И на Светлината
тържествуване!
© Стоян Минев All rights reserved.