Промени се внезапно земята,
някак чудно притихна света.
Тази нощ е красива и свята,
виж, в небето изгрява звезда!
Някой чука отвън на вратата,
отвори, ето благата вест:
„Днес за всички Спасител се ражда,
Слава, почит, величие, чест!”
Нека мир да царува в сърцата,
нека вярата в нас да расте!
Тази нощ е красива и свята,
Бог се ражда с лика на дете!
© Руми Todos los derechos reservados
Поздравления!