Нещо ми е романтично
пеперуди пърхат в стомаха
нищо, че са символични.
Любовна буба ме налази
беше с мен, но другия си ''тражи''
Как да я спечеля
когато друг обича?.
(обичам си момичето с оловните обувки)
.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados