12 sept 2009, 1:37

Ронят се мисли... 

  Poesía » Formas orientales
773 0 27

Ронят се мисли

от клонките на чувства.

Вятър от мечти.

 

Вали истина.

За страхове е късно.

Вярата лети…

 

Празните жици

от дълги съмнения

оголени спят.

 

Съчки-надежди

стиховете събират

до спомена-път…

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??