Sep 12, 2009, 1:37 AM

Ронят се мисли... 

  Poetry » East forms
767 0 27

Ронят се мисли

от клонките на чувства.

Вятър от мечти.

 

Вали истина.

За страхове е късно.

Вярата лети…

 

Празните жици

от дълги съмнения

оголени спят.

 

Съчки-надежди

стиховете събират

до спомена-път…

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??