12 сент. 2009 г., 01:37

Ронят се мисли... 

  Поэзия » Восточные формы
768 0 27

Ронят се мисли

от клонките на чувства.

Вятър от мечти.

 

Вали истина.

За страхове е късно.

Вярата лети…

 

Празните жици

от дълги съмнения

оголени спят.

 

Съчки-надежди

стиховете събират

до спомена-път…

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??