14 oct 2010, 16:22

Роса 

  Poesía » Del paisaje
577 0 11

                          Роса

 

                          Навънка тиха роса,

                                                           небето сиво разпори.

                          Разплете влажна коса,

                                                            ръце студени разтвори...

                          Далеч е още бесът

                                                            на зимните хали.

                          Жълтее тъжен лесът,

                                                            за лятото жали...

 

                                                                                           14.10.2010 год.

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??