14.10.2010 г., 16:22 ч.

Роса 

  Поезия » Пейзажна
576 0 11

                          Роса

 

                          Навънка тиха роса,

                                                           небето сиво разпори.

                          Разплете влажна коса,

                                                            ръце студени разтвори...

                          Далеч е още бесът

                                                            на зимните хали.

                          Жълтее тъжен лесът,

                                                            за лятото жали...

 

                                                                                           14.10.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??