12 sept 2007, 22:22

Розов цвят 

  Poesía
788 0 6
Как искам силен гръм и мълния да дойде
и зейналата пропаст между теб и мен,
със страшна сила излети нагоре
и възцари отново същото усещане!

Как искам ураганът да е вчера
и избледнял да се загуби в спомена!
Да се завърне неизстинало сърцето,
пак с пламъка и на очите със отблясъка!

Как искам пак да бъда в огъня!
Небето пак да бъде във почуда!
Зората да разгорещявам със  целувка твоя!
И розов цвят само за теб да мога... да бъда!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??