12.09.2007 г., 22:22 ч.

Розов цвят 

  Поезия
787 0 6
Как искам силен гръм и мълния да дойде
и зейналата пропаст между теб и мен,
със страшна сила излети нагоре
и възцари отново същото усещане!

Как искам ураганът да е вчера
и избледнял да се загуби в спомена!
Да се завърне неизстинало сърцето,
пак с пламъка и на очите със отблясъка!

Как искам пак да бъда в огъня!
Небето пак да бъде във почуда!
Зората да разгорещявам със  целувка твоя!
И розов цвят само за теб да мога... да бъда!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??