11 ene 2009, 16:38

Розова маймунка 

  Poesía » Para niños
932 0 8

Розова маймунка

 

Мойта розова маймунка

има бял голям тумбак.

С пръстче бърка си в устата

и потрива крак о крак.

 

Щом я стисна за тумбака,

тя се смее и пищи.

Аз обичам я, защото,

тате, кýпи ми я ти.

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??