11 янв. 2009 г., 16:38

Розова маймунка 

  Поэзия » Для детей
931 0 8

Розова маймунка

 

Мойта розова маймунка

има бял голям тумбак.

С пръстче бърка си в устата

и потрива крак о крак.

 

Щом я стисна за тумбака,

тя се смее и пищи.

Аз обичам я, защото,

тате, кýпи ми я ти.

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??