11 jul 2010, 11:44

Розовият плик 

  Poesía » De amor
390 0 0

             Розовият плик

 

В розов плик облякъл си душата си

и подпечатал си с целувка.

Розов плик без марка и без надписи,

а писмото - без преструвка.

 

Обичал си ме, пишеш, истински.

Аз била съм първата любов.

Ала любовта ей тъй отишла си

и ето го последното писмо.

 

Надяваш се приятели да си останем.

Да, бе, да - ама във друг живот.

Това писмо със ароматно бездихание

остави във душата ми клеймо.

© Джорджиана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??