Розовият плик
В розов плик облякъл си душата си
и подпечатал си с целувка.
Розов плик без марка и без надписи,
а писмото - без преструвка.
Обичал си ме, пишеш, истински.
Аз била съм първата любов.
Ала любовта ей тъй отишла си
и ето го последното писмо.
Надяваш се приятели да си останем.
Да, бе, да - ама във друг живот.
Това писмо със ароматно бездихание
остави във душата ми клеймо.
© Джорджиана Всички права запазени