19 jun 2011, 22:09

Рубин 

  Poesía
781 0 0

Аз за теб съм камък скъпоценен.
Аз за теб съм син рубин.
Блестя на слънчевата светлина
и в твоите ръце туптя.
Рубин си и ти за мен
прекрасен, страстен и красив.
С теб аз да се гордея,
с мен да се гордееш ти.
Хората да ми завиждат,
че такъв рубин си имам аз.
Ти за мен си камъкът на любовта,
за теб съм камъкът на нежността.
Двамата се ний запълваме
по пътя ни, осеян със цветя.
Знай, че с теб ще направим чудеса.

© Деси Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??