В отговор на Валентино
Русалките търсеха своите принцове...
А те... се спасяваха - кой както може.
Загърбили истини, потъпкали принципи,
коварно забиваха в перките нОжове.
А после се давеха в нощи разгулни.
Победите пирови с вино поливаха.
... Русалките смело пред бара танцуваха,
опашките късаха... И си отиваха...
И само един принц, обучен в магии,
на бледа русалка дари си сърцето.
Вдигна опашката скъсана, скри я...
И със треви излекува нозете й.
© Бианка Габровска Todos los derechos reservados