25.07.2008 г., 15:39 ч.

Русалката и Принцът 

  Поезия » Хумористична
866 0 20

                                        В отговор на Валентино

 

Русалките търсеха своите принцове...

А те... се спасяваха - кой както може.

Загърбили истини, потъпкали принципи,

коварно забиваха в перките нОжове.

 

А после се давеха в нощи разгулни.

Победите пирови с вино поливаха.

... Русалките смело пред бара танцуваха,

опашките късаха... И си отиваха...

 

И само един принц, обучен в магии,

на бледа русалка дари си сърцето.

Вдигна опашката скъсана, скри я...

 

И със треви излекува нозете й.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??