14 feb 2009, 0:38

Рязко 

  Poesía » Filosófica
410 0 0
Рязко

Вълненията ми достигат
и застоялите води
и ударите ми привдигат
закъснели свободи!

Съмненията ми не стигат
до избистрени води
и раните ми не задигат
от летящи свободи!

Творенията ми застигат
кривунделски свободи
и ударите ми не мигат
пред подмолните води!

12. 02. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??