Feb 14, 2009, 12:38 AM

Рязко 

  Poetry » Phylosophy
405 0 0
Рязко

Вълненията ми достигат
и застоялите води
и ударите ми привдигат
закъснели свободи!

Съмненията ми не стигат
до избистрени води
и раните ми не задигат
от летящи свободи!

Творенията ми застигат
кривунделски свободи
и ударите ми не мигат
пред подмолните води!

12. 02. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??