22 may 2007, 15:10

Ръцете ти 

  Poesía
769 0 6
Ръцете ти ме правят птица.
В ръцете ти аз мога да летя.
Ръцете ти, дори без кадифена
ръкавица, са пухче от
нежност и топлина...
Ръцете ти построиха за мен
храм от светлина - поднесоха ми
бокал кристален с най-живата вода.
Не искам да си тръгна!
Не ме оставяй ти сама...
С мен ела!
За теб в градината "шибуми"
с цветя ще изпиша красиви думи.
С мен под албицията застанИ!
Ароматът й вдъхнИ!
Обичай ме и всичко друго забрави!

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??