Ръцете ти са прИлепна магия.
Очите ти бездънни са хралупи,
в които диви зверове се лутат,
а вятърът огньовете раздухва.
Мълчим. За чувства не говорим.
Оставяме таз дума на очите.
Ръцете прИлепни да ме окичат
бленувам. Те са тъй обИчни.
Прегръдка силна. В топла яма
потъвам тръпнеща и няма...
Мириша те, за да запомня
дъха ти, за самотни нощи...
Нечакани СълзИ се стичат...
Превърнах се във мъничко момиче.
И сгушена до теб притихнах,
попивах бисерите твои дивни...
© Криси Todos los derechos reservados
Поздрав,Криси!!!