Nov 27, 2007, 11:38 AM

Ръцете ти са прилепна магия 

  Poetry » Love
863 0 33
 

Ръцете ти са прИлепна магия.

Очите ти бездънни са хралупи,

в които диви зверове се лутат,

а вятърът огньовете раздухва.

 

Мълчим. За чувства не говорим.

Оставяме таз дума на очите.

Ръцете прИлепни да ме окичат

бленувам. Те са тъй обИчни.

 

Прегръдка силна. В топла яма

потъвам  тръпнеща и няма...

Мириша те, за да запомня

дъха ти, за самотни нощи...

 

Нечакани СълзИ се стичат...

Превърнах се във мъничко момиче.

И сгушена до теб притихнах,

попивах бисерите твои дивни...

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??