13 ene 2011, 12:57

С аромата на цветята 

  Poesía » Del paisaje
841 0 2

Вятърът косите разпилява.

Ароматът на люляк озарява

бялата пейка на двора - 

построена от двама ни вчера.

 

Стрък трева и чуден повей,

стъпки плахи едва. Недей

се полюшва точно сега,

ще смачкаш крехка снага.

 

Отпуснете се, Господине, на рамо,

насладете се на това динамо.

Опознайте цветята за минутка,

с розичка ще ви даря, за сполука.

 

© Светлана Талева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??