13.01.2011 г., 12:57 ч.

С аромата на цветята 

  Поезия » Пейзажна
804 0 2

Вятърът косите разпилява.

Ароматът на люляк озарява

бялата пейка на двора - 

построена от двама ни вчера.

 

Стрък трева и чуден повей,

стъпки плахи едва. Недей

се полюшва точно сега,

ще смачкаш крехка снага.

 

Отпуснете се, Господине, на рамо,

насладете се на това динамо.

Опознайте цветята за минутка,

с розичка ще ви даря, за сполука.

 

© Светлана Талева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??