С болката се боря, за обич аз не моля!
Защо отиде си от мен,
така както и дойде при мен - неочаквано!
Като ураган и буря.
Но тръгна си внезапно.
А бе ми обещал света.
И бъдещето със теб.
Защо, защо си ти отиде!
Но силна съм
и болката си аз ще преборя!
И любовта към теб.
Ще изтръгна така и както дойде.
Внезапно тя ще умре!
© Диляна Танева Todos los derechos reservados