Apr 6, 2014, 6:46 PM

С болка 

  Poetry » Love
584 0 0

С болката се боря, за обич аз не моля!

Защо отиде си от мен,

така както и дойде при мен - неочаквано!

Като ураган и буря.

Но тръгна си внезапно.

А бе ми обещал света.

И бъдещето със теб.

Защо, защо си ти отиде!

Но силна съм

и болката си аз ще преборя!

И любовта към теб.

Ще изтръгна така и както дойде.

Внезапно тя ще умре!

© Диляна Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??