26 ago 2020, 16:14

С болка в сърцето 

  Poesía » Otra
359 0 2

Ако от нещо днес се страхуваш...

и много нощи безсънни будуваш,

запитай се защо душата ти страда

и има ли нещо свързано с звяра!?

Кой звяр, ще попитат мнозина...

онзи който спи във комина

който безмълвно ни трови децата

и ги гони далеч от родината свята.

Който ни плаши, че ще погинем

и без него печално загинем!

Покой дали ще намерят сърцата

и да ни върнат децата?

Прости ми Родино, майчице Свята...

за тебе, Родино, герои велики умряха.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??