21 mar 2023, 11:16

С чаша кафе 

  Poesía » Otra
495 0 0

И приседнала в ъгъла с чаша кафе,

аз чета на поетите златните рими,

и понасям се с думите нежни криле

в светове за човека в окови незрими.

 

Моят пристан от тежкия ден

те ме вдигат високо в небето

и светът става по-красив, по-смирен.

Благодаря ви сърдечно, поети.

 

© Звезделина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??