21.03.2023 г., 11:16 ч.

С чаша кафе 

  Поезия » Друга
476 0 0

И приседнала в ъгъла с чаша кафе,

аз чета на поетите златните рими,

и понасям се с думите нежни криле

в светове за човека в окови незрими.

 

Моят пристан от тежкия ден

те ме вдигат високо в небето

и светът става по-красив, по-смирен.

Благодаря ви сърдечно, поети.

 

© Звезделина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??