9 nov 2007, 22:53

С две думи... 

  Poesía » De amor
866 0 3
Животът е гаден и коварен!
Любовта те предава, но никога не те оставя!

© Елица Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??