30 sept 2017, 11:54

С дъх нa есен 

  Poesía » Del paisaje
611 2 5

Паважът покрит с оранжев килим,
през комина се промъквa струйка дим.
Вятърът нежно минувачите гали,
пробужда емоции, сякаш заспали.

Дъжд ромоли, влюбени двама,
кехлибарена течност по сто грама.
Топи се в чашите по бучка лед,
листа капят с цвят на мед.

По стъклото играят дъждовни капки,
дърветата се кипрят с шарени шапки.
Ръце докосващи се, аромат на есен,
тихо звучи любима песен.

Тела вплетени, дишане учестено,
чувство изпепеляващо и споделено.
Целувки страстни, кестени парещи,
устни кадифени и нежно галещи.

Чаршафи измачкани, листенца от рози,
струйка пот по гърба, нестандарти пози.
Слънчев лъч през облаци наднича,
природата в багри есенни се облича.

© Ани Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??