16 jun 2012, 22:43

С дъх на лято 

  Poesía » Otra
872 0 2

Неделята пристигна босонога.

Задъхана, с буйнали коси.

Прогони сънената ми умора.

Усмихна се с грейнали очи.

И моят град бе вече по-различен.

С луди улици - задъхани треви.

Любовта повика името ми закачливо.

Едно вълшебно лято с поглед на момче...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??