16.06.2012 г., 22:43 ч.

С дъх на лято 

  Поезия » Друга
903 0 2

Неделята пристигна босонога.

Задъхана, с буйнали коси.

Прогони сънената ми умора.

Усмихна се с грейнали очи.

И моят град бе вече по-различен.

С луди улици - задъхани треви.

Любовта повика името ми закачливо.

Едно вълшебно лято с поглед на момче...

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??