Jun 16, 2012, 10:43 PM

С дъх на лято 

  Poetry » Other
870 0 2

Неделята пристигна босонога.

Задъхана, с буйнали коси.

Прогони сънената ми умора.

Усмихна се с грейнали очи.

И моят град бе вече по-различен.

С луди улици - задъхани треви.

Любовта повика името ми закачливо.

Едно вълшебно лято с поглед на момче...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??