Неделята пристигна босонога.
Задъхана, с буйнали коси.
Прогони сънената ми умора.
Усмихна се с грейнали очи.
И моят град бе вече по-различен.
С луди улици - задъхани треви.
Любовта повика името ми закачливо.
Едно вълшебно лято с поглед на момче...
© Сиана Петкова Все права защищены