С име жена
Аз съм вода която тече,
планина и ниска поляна,
аз съм майка, начало и малко дете,
което плаче и усмивка слънчева става!
Аз съм дъждът който вали
по земята и буди тревата,
нощта, която кротко си спи
прегърнала нежно децата си!
Аз съм тъмно и светло у мен
дълбоко и мъдро прераждане,
легенди за смели, красиви жени
продължение, любов и раждане!
Аз съм майка, баща и земя -
орлицата дето броди простори,
аз съм ти и ти моя мила сестра
и знаеш ли, че ние сме можене!
Аз съм в радост, мир и послание,
вечната енергия от светлина,
тук живеем и всички сме ангели -
Аз съм просто с име жена!
© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados