7.03.2023 г., 12:57 ч.

С име жена 

  Поезия » Гражданска
228 0 2

С име жена
 

Аз съм вода която тече,
планина и ниска поляна, 
аз съм майка, начало и малко дете,
което плаче и усмивка слънчева става!

 

Аз съм дъждът който вали
по земята и буди тревата,
нощта, която кротко си спи
прегърнала нежно децата си!

 

Аз съм тъмно и светло у мен
дълбоко и мъдро прераждане,
легенди за смели, красиви жени
продължение, любов и раждане!

 

Аз съм майка, баща и земя - 
орлицата дето броди простори,
аз съм ти и ти моя мила сестра
и знаеш ли, че ние сме можене!

 

Аз съм в радост, мир и послание,
вечната енергия от светлина, 
тук живеем и всички сме ангели -
Аз съм просто с име жена!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??