С кервана на мечтите
плувам във вълшебен свят,
где небето ясно синьо
спуска плащ над чуден бряг.
Там вълните галят нежно
пясъка златисто чист
и разказват неуморно
за живот примамливо честит.
За просторите лазурни
с прозрачна тиха хладина,
за оракули съдбовни
как гадаят любовта.
За метежните ни чувства
в бурните младежки дни
и сърдечните безумства,
породени в блянове-мечти.
С кервана на мечтите...
© Мадлен Todos los derechos reservados