27.09.2008 г., 10:49 ч.

С кервана на мечтите 

  Поезия » Любовна
578 0 6

С кервана на мечтите

плувам във вълшебен свят,

где небето ясно синьо

спуска плащ над чуден бряг.

 

Там вълните галят нежно

пясъка златисто чист

и разказват неуморно

за живот примамливо честит.

 

За просторите лазурни

с прозрачна тиха хладина,

за оракули съдбовни

как гадаят любовта.

 

За метежните ни чувства

в бурните младежки дни

и сърдечните безумства,

породени в блянове-мечти.

 

С кервана на мечтите...

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??