9 ago 2019, 14:56

С копче за радост 

  Poesía
1689 8 12

Аз съм в ръцете ти – толкова крехка!

Чупя се само от поглед и глас…

Щом не пристъпиш, душата ми вехне,

свива се в себе си час подир час...

Дойдеш ли, вече усещам всемира

сякаш ме каниш на райския бал.

Даже в тъгата си слънце намирам,

розови нотки у всяка печал…

Стръкчета нежност и вече съм жива

в някакъв светъл небесен Париж!

Тази надежда така ми отива –

с копче за радост, което държиш.

 

 

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??