15 mar 2023, 6:23

С крила от звездна красота 

  Poesía » De amor
560 0 0

   

С крила от звездна красота

 

Навън се спускаше нощта

с крила от звездна красота.

Навън изгряваше луна,

мълчеше странна тишина.

 

В душата ми валяха думи,

изгарящи сърцето ми без жал,

и по невидимите друми

ме водеха към спомен остарял.

 

Рисуваха ми твоя образ –

очите ти и твоите коси.

Рисуваха ми твоя образ –

една усмивка от безброй лъчи.

 

Навън се спускаше нощта

с крила от звездна красота

и отразена във стъклата,

с любов докосваше душата.

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??