Родени сме по образ и подобие...
По воля божия сме тук.
Той дал ни е
любовта и светлината...!
А ние в мрака се редим?
И крием се във тъмнината...
Скруполи нечисти все кроrм!
Мъчим да излъжем всички
и всички в грях да натопим.
Аз моля ви да спреме вече
с лъжите и коварството в света...
Нека всички се усмихнем,
да си подадем ръка.
С любов светът си да обгърнем!
И пребъде светлина!!!
© Ангел Todos los derechos reservados